Kreatív sátor gyártás, sátor tervezés, készítés

Terveztesse és gyártassa velünk rendezvénysátrát

Légsátor, fújtsátor tervezés, gyártás

A légsátor tervezésében és gyártásában nagyon jártasak vagyunk. A légsátrakat a bennük lévő túlnyomásos levegő tartja a helyükön. A légsátorhoz mindig szükséges egy légkezelő berendezés, ami szolgáltatja a túlnyomáshoz szükséges levegő mennyiséget, a légsátor fűtése általában gázégővel vagy termál vízzel történik. A légsátor lehet szimpla falú ,dupla falú, vagy kívülről buborékfóliával szigetelt. A légsátor belső nyomása 140 pascal, amit vihar estén 240 pascalra növelni kell. A légsátorban felhajtó erő van, ezért a légsátor nyomvonalán beton sávalapra van szükség, amihez a légsátor alja le van fogatva.

A légsátrat lehet használni teniszsátornak, futsalsátornak, futballsátornak, uszodasátornak. A légsátor anyagának erősségét  a nagysága határozza meg.(680-900-1.200.gr/m2) Mindegyik fajta sátornál a nehezen éghetőség (M2) előírás, az uszoda sátornál a gombásodásnak is ellent kell állni a ponyva anyagnak (Antifungicid)(AF).

A légtartásos sátrak ideálisak minden olyan beltéri tevékenységhez, ahova nagy, világos, tartóoszlopok nélküli tér szükséges. Nincs vázszerkezet, nincsenek belső oszlopok, így a teljesen nyílt, tiszta belső tér kiválóan alkalmas beltéri körülmények közti sportolási lehetőség biztosítására. A légtartásos sátor szerkezete bármely méretben rendelhető, néhány négyzetméteres sátortól az 5-6000 m2-es hatalmas sátrakig.

A légtartásos sátor telepítési ideje csupán 1-2 nap. A szerkezete az alapozáshoz fixen rögzített ponyva szerkezetéből adódik, így a telepítés költsége is alacsony.

Sátor, ponyva képek

Favázas uszodasátor látványterv
Favázas uszodasátor látványterv
Faszerkezetes uszodasátor
Faszerkezetes uszodasátor
Uszodasátor látványterv
Uszodasátor látványterv
Uszodasátor látványterv
Uszodasátor látványterv
Vasszerkezetes uszodasátor látványterv
Vasszerkezetes uszodasátor látványterv